“Elke dag ontmoet ik mensen die de mogelijkheden van hun eigen houding, bewegingen en ademhaling onvoldoende kennen. Met veel energie train ik hen om zich bewuster te worden van de kracht en impact van hun eigen fysieke handelen.

Mijn motto: het hoofd (‘kantoor’) is niets zonder de rest van het lijf (‘de fabriek’)”.

Heidi Sinke

Op inspirerende wijze, met praktische tips en oefeningen, maak ik verantwoord bewegen en houding tot een nieuwe gewoonte bij het uitoefenen van werk. Werk in de breedste zin van het woord: ik train (top)managers om zich beter in balans te voelen. Ik help professionals om zich fysiek goed te voelen en zich krachtig te presenteren op hun werk, onder andere via grounding, lichaamsbewustwording, ademhaling en ontspanning. Ik train vakmensen in het vinden en bewaken van de juiste fysieke houding en handelen, zodat ze duurzaam inzetbaar zijn.

Naast mijn vijftien jaar ervaring als zelfstandig paramedicus gebruik ik mijn kennis en kunde binnen het bedrijfsleven om gezondheid, vitaliteit en gedragsveranderingen te vergroten. Ik verzorg inspirerende masterclasses, trainingen, workshops en programma’s gericht op gezond, vitaal en plezierig (werkzaam) leven. 

06 41 51 20 97 heidi@heidisinke.nl Smiley face