Workshop Stress & Ontspanning
“Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks risico op spanning gerelateerde klachten zoals langdurige stress, overspannenheid of een burn-out. En deze cijfers zijn groeiende.” Tijdens deze praktijkgerichte workshop ervaren de deelnemers het verschil tussen spanning & ontspanning, het verschil tussen de verschillende manieren van ademhaling bij stress & ontspanning, die direct tijdens het werk op de werkvloer toepasbaar zijn. Medewerkers weten wat energiegevers en energievreters zijn, ervaren een goede balans tussen inspanning en ontspanning, herkennen hun eigen vroege signalen van stress factoren. Privé en op het werk.
Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Het is mogelijk om individueel voor deze workshop in te schrijven: OPEN inschrijving:

maandag 28 mei 2018 (vol), dinsdag 3 juli 2018, woensdag 12 september 2018 en donderdag 1 november 2018.

 

Workshop Lichaamstaal
“Het is belangrijk dat je in eerste instantie bewust bent van je eigen lichaamstaal. Wat is je houding? Hoe zit je? Hoe kijk je naar je gesprekspartner? Hoe reageer je op wat hij/zij zegt en hoe geïnteresseerd kom je over?" We hebben vaak geen idee welke signalen we aan mensen om ons heen geven. Lichaamstaal is cruciaal voor effectieve communicatie. Sterker nog, we beïnvloeden en worden beïnvloed door de lichaamstaal van de mensen om ons heen. Stel je eens voor wat het voor de sfeer, communicatie en samenwerking binnen jullie team zou kunnen betekenen als iedereen zich bewust zou zijn van zijn/haar lichaamstaal. 
Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Workshop Gezondheid & Vitaliteit

“Vitale medewerkers zijn fit, gezond en hebben de energie om te ondernemen. Ze ervaren balans tussen lichamelijk en mentaal goed functioneren, niet alleen op werk maar ook in privé. Ze hebben een gezonde leefstijl en weten wat hun drijfveren zijn. Ze zijn zich bewust van eigen gezondheid & vitaliteit en wat ze daar voor kunnen ondernemen. Fitte en gezonde medewerkers voelen zich prettiger, gelukkiger, zijn productiever, verzuimen minder en zijn duurzaam inzetbaar. Voordeel voor het bedrijf maar ook voor de medewerker zelf. Het werkklimaat wordt positiever”. Tijdens deze interactieve gerichte workshop krijgen de deelnemers inzicht wat gezondheid & vitaliteit inhoudt en wat zij zelf kunnen doen om hun vitaliteit en gezondheid te vergroten. De deelnemers weten welke invloeden ze zelf kunnen uitvoeren op de verschillende pijlers van gezondheid & vitaliteit. Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Workshop Kracht & Lijf
Meer weten? 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Workshop Professional & Werk
Meer weten? 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Workshop Ademhaling & Ontspanning
Meer weten? 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

 

 

 

 

 

06 41 51 20 97 heidi@heidisinke.nl Smiley face