Workshop ‘Herken de stress’
Werkzaam als leidinggevende, teamleider of manager?
En heb je te maken met vraagstukken over stress- en spanningsgerelateerd verzuim?
Of binnen jouw team of afdeling een te hoog ziekteverzuim?

Tijdens deze praktische workshop ontdek jij hoe je de signalen zowel fysiek, mentaal als emotioneel van stress, spanning & burn-out vroegtijdig herkent. En heb je verschillende tools die je direct tijdens je werk kunt toepassen om effectief te sturen op preventie. Aan het einde van de workshop heb je kennis, inzicht en inspiratie als ook voldoende vaardigheden om deze in te zetten bij dreigend verzuim. Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Workshop 'Van stress naar ontspanning'
“Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks risico op spanning gerelateerde klachten zoals langdurige stress, overspannenheid of een burn-out. En deze cijfers zijn groeiende” .

Tijdens deze praktijkgerichte workshop ervaren de deelnemers het verschil tussen spanning & ontspanning, het verschil tussen de verschillende manieren van ademhaling bij stress & ontspanning, die direct tijdens het werk op de werkvloer toepasbaar zijn. Medewerkers weten wat energiegevers en energievreters zijn, ervaren een goede balans tussen inspanning en ontspanning, herkennen hun eigen vroege signalen van stress factoren. Privé en op het werk.
Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
OPEN inschrijving 2019: donderdag 12 september, maandag 11 november

Workshop 'Spreken & presenteren'
"Slechts 7% van onze communicatie is wat je zegt, de rest is hoe je het zegt met lichaamstaal & stemgebruik".

Spreken & presenteren met impact kun je leren. Zeker als je weet dat je eigen lijf je klankkast tijdens spreken & presenteren is. Tijdens deze workshop leer je hoe je houding, spierspanning en ademhaling doorslaggevend zijn voor een optimale kwaliteit van onze stem. Na afloop van deze workshop sta je letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen tijdens spreken en presenteren.
Meer weten?
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Workshop 'Gezondheid & vitaliteit'
“Vitale medewerkers zijn fit, gezond en hebben de energie om te ondernemen. Ze ervaren balans tussen lichamelijk en mentaal goed functioneren, niet alleen op werk maar ook in privé. Ze hebben een gezonde leefstijl en weten wat hun drijfveren zijn. Ze zijn zich bewust van eigen gezondheid & vitaliteit en wat ze daar voor kunnen ondernemen. Fitte en gezonde medewerkers voelen zich prettiger, gelukkiger, zijn productiever, verzuimen minder en zijn duurzaam inzetbaar. Voordeel voor het bedrijf maar ook voor de medewerker zelf. Het werkklimaat wordt positiever”.

Tijdens deze interactieve gerichte workshop krijgen de deelnemers inzicht wat gezondheid & vitaliteit inhoudt en wat zij zelf kunnen doen om hun vitaliteit en gezondheid te vergroten. De deelnemers weten welke invloeden ze zelf kunnen uitvoeren op de verschillende pijlers van gezondheid & vitaliteit.
Meer weten?This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Open inschrijving 2019: maandag 28 oktober

Workshop 'Van zucht naar lucht'
“Je ademhaling is een krachtig instrument om in te zetten tijdens je werk en privé. De snelheid en de manier waarop we ademhalen bepaalt voor een groot deel of we lekker ons in ons lijf voelen. Een ademhaling die niet optimaal is geeft op termijn klachten van vermoeidheid, slaaptekort en spanning en verminderde concentratie". 

Tijdens de actieve workshop gaan we in op de theorie van verschillende basistechnieken van ademhaling en ontdek je de kracht van ademhalen. Tijdens de workshop leer je bewust te ervaren hoe een gezonde ademhaling bijdraagt aan meer energie, vitaliteit, concentratie en ontspanning. 
Meer weten?This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Open inschrijving 2019: dinsdag 10 december

Workshop 'Lichaamstaal'
“Het is belangrijk dat je in eerste instantie bewust bent van je eigen lichaamstaal. Wat is je houding? Hoe zit je? Hoe kijk je naar je gesprekspartner? Hoe reageer je op wat hij/zij zegt en hoe geïnteresseerd kom je over?".

We hebben vaak geen idee welke signalen we aan mensen om ons heen geven. Lichaamstaal is cruciaal voor effectieve communicatie. Sterker nog, we beïnvloeden en worden beïnvloed door de lichaamstaal van de mensen om ons heen. Stel je eens voor wat het voor de sfeer, communicatie en samenwerking binnen jullie team zou kunnen betekenen als iedereen zich bewust zou zijn van zijn/haar lichaamstaal. 
Meer weten? Vraag de uitgebreide informatie aan

 

 

06 41 51 20 97 heidi@heidisinke.nl Smiley face