Masterclass “ Krachtig in je lijf”
“ Het is zo ontzettend druk in ons hoofd, dat we vergeten naar ons lijf te luisteren” Is het dan gek dat ons lijf niet hetzelfde verhaal vertelt als onze verbale boodschap? In je kracht staan geeft je het gevoel dat je de touwtjes in handen hebt, het beïnvloedt ons denken, ons gevoel en ons gedrag”.

Vergroot je bewustzijn van je non-verbale zelfpresentatie en leer hoe je lichaamstaal als krachtig hulpmiddel in kan zetten om je communicatie en interactie met anderen te vergroten. Door bewustwording welke taal je lijf spreekt kun je meer impact maken op de voor jouw belangrijke momenten; een sollicitatie gesprek, een belangrijke vergadering of een spannende presentatie. Je bent krachtig in je lijf!
Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Masterclass “Persoonlijke impact in spreken en presenteren”
“In leven en werken word je uitgedaagd om jouw visie en plannen te presenteren, om met mensen te spreken en mensen toe te spreken. Om te inspireren en draagvlak te creëren bij stakeholders, partners, teamleden, medewerkers en klanten. Hierbij is het essentieel dat je in jouw communicatie mensen weet te boeien en te binden: krachtig, solide, speels, authentiek, geloofwaardig, vrij van spanning en met plezier”.

De masterclass Persoonlijke impact in spreken en presenteren helpt je om dit te bereiken. Deze masterclass is bedoeld voor professionals in kennisintensieve organisaties. Je leert op praktische en interactieve wijze hoe je jezelf krachtig, geloofwaardig en helder presenteert. Een goede presentatie is geloofwaardig en overtuigend, raakt de emoties van het publiek en heeft een uitgekiende inhoud en opbouw. Je leert hoe je dat voor elkaar krijgt.
Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Succesvolle extra bouwstenen voor de Masterclass “Persoonlijke impact in spreken en presenteren” zijn:

  • Afstemmen op het publiek
   Een verhaal heeft pas impact als het afgestemd is op het publiek. Je leert te analyseren wie je stakeholders zijn en welk belang zij hebben. Ook kijken we naar de manier waarop mensen luisteren en wat dat betekent voor effectieve communicatie.
  • Interculturele communicatie
   De manier waarop we spreken en luisteren komt deels voort uit onze culturele achtergrond. Inzicht in deze culturele verschillen helpt je om beter te communiceren in een internationale context. In deze extra bouwsteen van de masterclass verdiep je dit inzicht

   Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


06 41 51 20 97 heidi@heidisinke.nl Smiley face