Themadag “Omgaan met stress & werkdruk binnen de gezondheidszorg”
“Herken je de laatste tijd dat je lijf steeds vaker signalen van stress vertoont en heb je het gevoel dat deze stress veroorzaakt wordt door een hoge werkdruk? Binnen de gezondheidszorg zijn klachten gerelateerd aan stress en hoge werkdruk van alle dag. Bij de medewerkers binnen deze beroepsgroep is het werk vaak geestelijk belastend, omdat persoonlijk intensief contact met de cliënt wordt gevergd. Aanhoudende stress kan leiden tot uitputting zowel fysiek als mentaal. Is het hoogste tijd om hierin vaardigheden te verkrijgen om preventie van klachten te vergroten?” 

Tijdens de themadag leert u om op effectieve wijze met uw werkdruk om te gaan en zodoende uw stress tot een minimaal niveau te reduceren. U ervaart energie, plezier en vertrouwen in uw werkzaamheden. U zult ontspannen werken en leven. De themadag is opgebouwd in vier blokken die de verschillende fysieke componenten van stress nader uitleggen, waarmee actief geoefend wordt. Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Themadag “Omgaan met stress & werkdruk binnen het onderwijs”
“Herken je de laatste tijd dat je lijf steeds vaker signalen van stress vertoont en heb je het gevoel dat deze stress veroorzaakt wordt door een hoge werkdruk? Binnen het onderwijs zijn klachten gerelateerd aan stress en hoge werkdruk van alle dag. Factoren die binnen het onderwijs en rol spelen zijn de toenemende beperkingen in autonomie en regelmogelijkheden, verhoogde administratie last en voortdurende organisatorische veranderingen, verhoogde takenbelasting en prestatiedruk. Bij de medewerkers binnen deze beroepsgroep is het werk vaak geestelijk en emotioneel belastend, omdat persoonlijk intensief contact wordt gevergd. Aanhoudende stress kan leiden tot uitputting zowel fysiek als mentaal. Is het hoogste tijd om hierin vaardigheden te verkrijgen om preventie van klachten te vergroten?”

Tijdens de themadag leert u om op effectieve wijze met uw werkdruk om te gaan en zodoende uw stress tot een minimaal niveau te reduceren. U ervaart energie, plezier en vertrouwen in uw werkzaamheden. U zult ontspannen werken en leven. De themadag is opgebouwd in vier blokken die de verschillende fysieke componenten van stress nader uitleggen, waarmee actief geoefend wordt. Meer weten? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

06 41 51 20 97 heidi@heidisinke.nl Smiley face