Februari 2018, De inschrijving voor de workshop Stress & ontspanning is weer geopend, de nieuwe data voor 2018 zijn: maandag 28 mei, dinsdag 3 juli, woensdag 12 september en donderdag 1 november. Bij interesse of inschrijving, mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Maart 2018, " De kracht van ademhalen"
Onze ademhaling is een krachtige bron voor vitaliteit en gezondheid is die we altijd bij ons hebben, thuis en op het werk. Aandacht besteden aan je ademhaling geeft een positief effect op ontspanning, concentratie en het verminderen van spanning in je lijf. Regelmatig drie minuten aandacht voor ademhaling en je merkt effect!
Stap 1; ga comfortabel zitten in een stoel met beide voeten plat op de grond en ervaar een minuut lang je ademhaling, stap 2; Focus nu op je ademhalingstechniek waarbij je in ademt door de neus en uit ademt door de mond voor een minuut, stap 3; de laatste minuut adem je weer zoals je altijd doet en ervaar wat veranderd is in je lijf en ademhaling.

 

 

 

 

 

 

06 41 51 20 97 heidi@heidisinke.nl Smiley face